Psí Exkrementy

14.02.2018 10:55

Dobrý den dámy a pánové.

 

Jelikož sníh ani nenapadl, nemohu začít slovy…poté co roztál sníh, se na pozemcích před našimi domy objevily nesesbírané EXKREMENTY. To bohužel opravdu nemohu. Jde tedy o zmiňované výkaly našich čtyřnohých miláčků, pro které se někdo prostě jen neohnul. Sám mám pejska a vím, že je to někdy těžké, když v kapse náhodou nenajdu pytlík, nicméně vím, že sít těchto zásobníků je dostatečná a prostě se k místu činu vrátím. J

Bohužel jsem byl překvapen množstvím. Sami jistě víte jaké je to přijít do obchodu, bytového domu, nebo na jednání a nechávat za sebou voňavou stopu.

PROTO NA VÁS VŠECHNY CHCI APELOVAT. Na majitele psů, všech, ať již velkých, tak pochopitelně těch nejmenších, sbírejte po svém miláčkovi. Všechny, chci požádat, abychom si více hlídali náš prostor, tak aby se nestal odpadištěm pro ostatní. Slušnou formou lze vždy požádat dotyčného. Ještě bych využil této situace a požádal všechny majitele spíše pejsků než fenek, aby se snažili vynechat při venčení tři thuje u popelnic. Jsou již velmi spálené a nemuseli by přežít zimu.

Děkuji a s pozdravem